Malmö-butik prisad som Sveriges vegobästa

Malmö-butik prisad som Sveriges vegobästa
Foto: ICA Supermarket Söder
Ica Södra Förstadsgatan i Malmö har utsetts till Sverige bästa när det gäller vego och gröna alternativ – dessutom med kundernas hjälp…

Ica Södra Förstadsgatan i Malmö har utsetts till Sverige bästa när det gäller vego och gröna alternativ – dessutom med kundernas hjälp…

På Dagligvarugalan i Stockholm korades Ica på Södra Förstadsgatan i Malmö till Sveriges bästa när det gäller gröna alternativ, vego och relaterat.
– Det känns jättekul. Vi har arbetat länge med vego-produkter, men det är framförallt tack vare kunderna som vi har det utbud som vi har, säger Icahandlaren Peter Åkesson till sydsvenskan.se.

Redan för åtta år sedan började Åkesson arbeta med det ökade intresse för veganskt och vegetariskt han såg hos sina kunder.
Sedan dess har Ica-handlaren successivt utökat sortimentet och fått ett allt starkare gensvar från kunderna.

Det märks i butiken där man direkt möts av en 400 kvadratmeter stor yta för frukt, grönt, ekologiskt, vegetariskt och veganskt.
Kunderna har också goda möjligheter att påpeka, bland annat via den stora tavla där de kan skriva upp och lägga till något som kunden ifråga vill se eller se mer av i butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil