Nattsvart vinner Circle K:s tävling

Henrik Almqvist, Nattsvart | Foto Circle K
Nattsvart är vinnaren i Circle K:s tävling ”Innovation på väg”. Ett svenskt mobilskal som fungerar som livsviktig reflex samtidigt.

Det svenska mobilskalet Nattsvart tar hem första platsen i Circle K:s tävling Innovation på väg. 
I hård konkurrens med övriga finalister kommer mobilskalet, som fungerar som en 
livsviktig reflex i mörkret, därmed att börja säljas på Circle K:s stationer runt om i landet. 

Intresset har varit stort och kampen bland deltagarna har varit hård i den första upplagan av Circle K:s innovationstävling. 
Ur 60-talet inskickade bidrag sållade en jury, som bland annat bestod av Circle K:s vd Eva Kimborn Heivert och ekonomiprofessorn Micael Dahlen, fram tre finalister. 

Därefter fick kunderna rösta på den produkt de helst ville se på Circle K:s 300 stationer, och valet föll på Nattsvarts mobilskal, som är gjort helt i reflekterande material och därmed låter mobilen bli en reflex. 

– Nattsvart är en mycket värdig vinnare och precis den typ av produkt vi hoppades kunna hitta genom vår tävling. Smart, enkel, nyskapande och med ett tydligt hållbarhetstänk, såväl ur social som miljömässig hänsyn. Produkten passar dessutom väldigt väl med vårt övriga utbud och att den bidrar till högre trafiksäkerhet är givetvis en stor bonus, säger Eva Kimborn Heivert, vd för Circle K.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil