Nattsvart vinner Circle K:s tävling

Henrik Almqvist, Nattsvart | Foto Circle K
Nattsvart är vinnaren i Circle K:s tävling ”Innovation på väg”. Ett svenskt mobilskal som fungerar som livsviktig reflex samtidigt.

Det svenska mobilskalet Nattsvart tar hem första platsen i Circle K:s tävling Innovation på väg. 
I hård konkurrens med övriga finalister kommer mobilskalet, som fungerar som en 
livsviktig reflex i mörkret, därmed att börja säljas på Circle K:s stationer runt om i landet. 

Intresset har varit stort och kampen bland deltagarna har varit hård i den första upplagan av Circle K:s innovationstävling. 
Ur 60-talet inskickade bidrag sållade en jury, som bland annat bestod av Circle K:s vd Eva Kimborn Heivert och ekonomiprofessorn Micael Dahlen, fram tre finalister. 

Därefter fick kunderna rösta på den produkt de helst ville se på Circle K:s 300 stationer, och valet föll på Nattsvarts mobilskal, som är gjort helt i reflekterande material och därmed låter mobilen bli en reflex. 

– Nattsvart är en mycket värdig vinnare och precis den typ av produkt vi hoppades kunna hitta genom vår tävling. Smart, enkel, nyskapande och med ett tydligt hållbarhetstänk, såväl ur social som miljömässig hänsyn. Produkten passar dessutom väldigt väl med vårt övriga utbud och att den bidrar till högre trafiksäkerhet är givetvis en stor bonus, säger Eva Kimborn Heivert, vd för Circle K.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil