Picard satsar på mat ur havet

Surströmmingspremiär och kräftdito – men när Picard satsar på havets läckerheter under september handlar det mer om sådant som tigerräkor…

Picards septembermånad inleds på tema ”Havets läckerheter” och inkluderar produkter som tigerräkor från Madagaskar, inte närodlade alltså men däremot ekologiska.
Picard sammanfattar i att man vill lyfta fram det bästa man har att erbjuda när det är fisk- och skaldjursmånad och inluderar i det ”certifierat ekologiska, ASC, MSC och Label Rouge”.

– Produkterna fryses ned kort efter fångst för att erbjuda de fräschaste smakerna året om.⁠ Butikernas frysar är fyllda med klassiska fisk och skaldjur, läckra filéer och härliga tillbehör som ger varje måltid extra guldkant, skriver Picard.

Man nöjer sig inte med det utan tänker även på avslutningen genom att man, som man skriver ”lyfter fram spännande efterrätter, bakverk och glassar som är perfekta avslut på middagar och praktiska inför höstens mysiga fikastunder”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil