Ingen mellandagsrea i Elons 320 butiker

Ingen mellandagsrea i Elons 320 butiker
Stefan Lebrot, vd för Elonkedjan som ställer in sin planerade mellandagsrea. Foto: Pressbild Elon
Elon, med 320 svenska butiker, tillhör de kedjor som ställer in sin planerade mellandagsrea med hänsyn till den allvarliga situationen under pandemin.

Elon, med 320 svenska butiker, tillhör de kedjor som ställer in sin planerade mellandagsrea med hänsyn till den allvarliga situationen under pandemin.

2020 är året då vi alla tvingas tänka nytt och ändra våra planer. Med anledning av den rådande situationen och de nya nationella restriktionerna som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade den 18 december väljer Elon att ställa in årets planerade mellandagsrea, skriver kedjan i ett pressmeddelande.

– Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar, säger Elons vd Stefan Lebrot.
– Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar.

– Det har varit ett prövande år för alla svenskar och vi vill göra allt vi kan för att ge både kunder och medarbetare en så trygg miljö som möjligt, tillägger Lebrot.
– Vi har alltid varit engagerade i det lokala samhället och vi kommer fortsätta att ta ansvar och tänka långsiktigt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil