E-handelslager snabböppnar

Mathem får snabböppna ett nytt lager i Veddesta nordväst om Stockholm.
Mathem ska ”expressöppna” ett nytt e-handelslager och orsaken är förstås coronasituationen där e-handelsvolymen ökat kraftigt och fortsätter att öka.

Mathem får snabböppna ett nytt lager i Veddesta nordväst om Stockholm.
Orsaken är coronasituationen där e-handelsvolymerna ökat med 23 procent och där man tror att ökningen kommer att fortsätta vara kraftig fram till sommaren.

Därför har Mathem nu öppnat ett nytt lager i Veddesta i samarbete med fastighetsbolaget Corem Property Group. Lagret, 4 600 kvadratmeter stort, kommer att ge jobb åt 80-talet produktionsarbetare och chaufförer.

Det handlar om en investering på cirka 15 miljoner kr och det nya lagret ska vara i drift om ungefär en månad, enligt planen.
Man är i full gång med att rekrytera sin medarbetarkår och att anpassa de existerande lokalerna till Mathems krav vilka bland annat innefattar ett helt nytt, stort kylrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil