Nils Oscar ny partner till Korvfestivalen

Nils Oscar ny partner till Korvfestivalen | Foto Pressbild Korvfestivalen
Nils Oscar är klar som ölpartner till Korvfestivalen i Stockholm, vilken genomförs 4-6 juni i år på Münchenbryggeriet i centrala Stockholm.

Nils Oscar grundades 1996 och är en av pionjärerna bland de svenska hantverksbryggerierna, idag ett av de ”stora små bryggerierna” med en årlig produktion på dryga 1 200 000 liter öl.
När Korvfestivalen arrangeras 4-6 juni på Münchenbryggeriet i Stockholm blir det med Nils Oscar som partner till festivalen.

– Öl och korv, finns det någon bättre kombination? När möjligheten till detta samarbete dök upp var det inget att tveka inför. Våra ledord på Nils Oscar är kvalitet och hantverk och det är ju precis vad många av Sveriges korvproducenter också står för, så det är en ”perfect match”, menar Henrik Kihlberg som är vd för Nils Oscar.

– Att dessutom få möjligheten att bjuda in några av våra bryggarkompisar att delta och visa upp sina produkter känns extra roligt. Ölbranschen är liten och vi mindre bryggerier behöver hjälpas åt att nå ut med våra svenska, hantverksmässigt framställda och kvalitativa öl, tillägger Kihlberg.

Samarbetet kommer för besökarna av festivalen att visa sig på flera sätt: 
• Nils Oscar kommer ha en egen bar med ett brett utbud av sina olika ölsorter. 
• Nils Oscar har tagit fram en korv specifikt för Korvfestivalen vilken dels kommer att kunna provas på de öl- och korvprovningar som bryggeriet håller i på plats. 
• I en egen avdelning, som blir lite som en festival i festivalen, bjuder Nils Oscar in och presenterar 6 – 8 av sina kompisbryggerier som tillsammans utgör en ny och spännande upplevelse för besökarna jämfört med tidigare upplagor av Korvfestivalen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil