Ny storägare i paketföretag

Instabox växte kraftigt under 2019 och fördubblade då antalet utlämningsställen till över 400 stycken. | Foto: Jan-Erik Kaiser
Finansmannen Sven Hagströmer blir ny storägare i paketskåpsföretaget Instabox som nu siktar på att ställa ut 2 000-3 000 nya skåp runt om i Sverige.

Instabox växte kraftigt under 2019 och fördubblade då antalet utlämningsställen till över 400 stycken. Man började också samarbeta med stora e-handelsföretag som Sportamore, Netonnet, Nelly, Boozt och Babyshop.

Nu har man gjort en investeringsrunda och fått in 400 miljoner kr i bolaget som värderas till 1,1 miljarder kr.
En nyemission på 50 miljoner kr, köp av befintliga aktier för 100 miljoner kr och en lånemöjlighet på upp till 250 miljoner kr summerar investeringsrundan.

Creades, finansmannen Sven Hagströmers investeringsbolag, är en av dem som öppnat plånboken och till den kategorin hör även kreditinvesteraren Cordet och Investeringsbolaget Nineyards.
– Nu satsar vi på att täcka hela Sverige med smarta paketskåp, säger vd och medgrundaren Alexis Priftis till Transportnytt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil