Ny fastighetschef hos Ica

Anna Nyberg lämnar Vasakronan för ett jobb som vd för Ica fastigheter. | Foto: Pressbild
Ica fastigheter får en ny vd. Ica har anställt Anna Nyberg och hon tillträder 17 augusti. Anna Nyberg har fram till nu varit anställd hos Vasakronan.

Lena Boberg lämnar jobbet som vd för Ica fastigheter under sommaren och har nu fått en efterträdare. Anna Nyberg har anställts som ny vd och lämnar därmed Vasakronan där hon arbetat sedan 2008, senast som affärsutvecklingschef.

– Med Anna Nybergs breda fastighetskompetens och förmåga att skapa värden inom kommersiell fastighetsutveckling så ska vi fortsätta att säkra Icas behov av rätt lokaler på rätt platser, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg.

– Ica fastigheter har utvecklats till en stadsbyggare med flera spännande projekt och etablerade joint ventures och att få ta vid det arbetet efter Lena Boberg ska bli väldigt stimulerande och spännande, säger Anna Nyberg, blivande vd på ICA Fastigheter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil