Tre nya butiker öppnas i Foodoras nysatsning

Tre nya butiker öppnas i Foodoras nysatsning
Foto: Foodora
Efter fem öppningar lanserar nu Foodora tre nya och de placeras i Norrköping, Uppsala och Göteborg. Foodora planerar ytterligare lanseringar inom kort.

Efter fem öppningar lanserar nu Foodora tre nya och de placeras i Norrköping, Uppsala och Göteborg. Foodora planerar ytterligare lanseringar inom kort.

Foodora öppnar alltså tre nya ”dagligvarubutiker”, vilket alltså handlar om lagerlokaler varifrån man kan beställa dagligvaror för utkörning till hemmet.
Tidigare har man öppnat den typen av leveranslager i Stockholm, Linköping och Malmö.

Nu handlar det om Norrköping, Uppsala och Göteborg med samma koncept.
Kunden beställer matvaror och övriga dagligvaror digitalt och får sedan hemleveranser där ambitionen är att leverera inom 30 minuter.
Det är även möjligt att hämta upp de beställda varukassar på plats vid lagret.

– Vi accelererar och håller ett högt tempo i all vår affärsutveckling. Vi är ett bolag som har en solid infrastruktur som handelsplats och för leveranser, det gör att vi kan innovera gränslöst, sömlöst och snabbt, säger Hans Skruvfors, vd och koncernchef för Foodora.

Fakta/Här öppnar Foodora markets
Norrköping, Lindövägen 4 maj.
Göteborg, Ekelundsgatan 6 maj.
Uppsala, Sofielundsgatan 11 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil