Ny e-handelsexpert lämnar Postnord

Soledad Gonzalez | Foto PostNord
Efter e-handelsexpert Carin Blom tappar Postnord nu ytterligare en framträdande profil inom e-handelssidan, Soledad Gonzalez som nu lämnar.

Nyligen stod det klart att Postnord tappar sin e-handelsexpert Carin Blom. Av allt att döma valde hon att lämna organisationen på eget bevåg för att ta sig an nya utmaningar, skriver ehandel.se.Det är också den sajten som är först att berätta om att det nu även står klart att Postnord tappar ytterligare en e-handelsprofil, Soledad Gonzalez.
– Jag har växt oerhört mycket både professionellt och som person. Nu tittar jag framåt och har ett par dialoger på gång. Vad det blir för spännande uppdrag, får jag återkomma om, säger Soledad Gonzalez till ehandel.se.

En omorganisation inom Postnord har bidragit till beslutet, enligt Gonzalez.
– Min roll på Postnord har förändrats i och med omorganisationen så nu söker jag min nästa utmaning i karriären. Jag känner mig oerhört tacksam över att ha fått möjligheten att arbeta för och representera en så viktig spelare inom e-handel i Sverige och Norden, summerar Soledad Gonzalez.

Postnord gör om sin organisation vilket bland annat innebär att cirka 200 tjänster försvinner.
Det handlar framförallt om administration, försäljning, finans, HR och kommunikation.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil