Tar år för Polarbröd

Polarbröds fabrik innan branden. | Foto: Pressbild
Polarbröd, vars fabrik i Älvsbyn brann ned för en vecka sedan, tror det tar år innan återuppbyggnaden är klar. Tidsrymden går ännu inte att beräkna.

För en vecka sedan brann Polarbröds fabrik i Älvsbyn ned och blev i princip totalförstörd.
Enligt koncernens vd ska fabriken byggas upp till fullo igen och bolagets försäkringsskydd vara gediget nog för återuppbyggnaden.

Däremot säger Polarbröds vd Anders E Johansson att det naturligtvis kommer att ta lång tid och att det inte går att beräkna den tidsrymd som behövs.
– Det handlar i praktiken om år, säger han till TT.

– Alla  förstår att ett bageri av den här digniteten inte byggs upp på ett par månader. Men exakt hur lång tid det tar är omöjligt att säga, tillägger han.
En del i bedömningen, påpekar Johansson, är huruvida det finns delar av den brandhärjade fabriken som fortfarande går att använda.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil