Ny hållbarhetschef hos Löfbergs i Karlstad

Kajsa-Lisa Ljudén är ny hållbarhetschef hos Löfbergs | Foto: Pressbild
Kajsa-Lisa Ljudén har utsetts till ny hållbarhetschef hos kafferosteriet Löfbergs i Karlstad. Idag är Ljudén hållbarhetsstrateg hos företaget.

Kajsa-Lisa Ljudén blir ny hållbarhetschef hos Löfbergs. Kajsa-Lisa har tio års erfarenhet av hållbarhetsarbete och jobbar idag som hållbarhetsstrateg hos det familjeägda kafferosteriet. Hon efterträder Eva Eriksson som går i pension efter 34 år på Löfbergs.

– Eva är en ikon på hållbarhetsområdet och har betytt väldigt mycket, både för Löfbergs och kaffebranschen i stort. Det är stora skor att fylla, men jag känner mig väl förberedd och ser fram mot att fortsätta utveckla Löfbergs hållbarhetsarbete tillsammans med resten av organisationen och vår omvärld, säger Kajsa-lisa Ljudén.

– Jag är väldigt glad att Kajsa-Lisa tackat ja till jobbet som hållbarhetschef på Löfbergs. Hon har stor kunskap och ett genuint engagemang, och kommer att vara värdefull i vårt arbete att nå våra hållbarhetsmål. Löfbergs är en av de starkaste företagen i branschen och vi har inga planer på att slå ner på takten, säger Anders Fredriksson, vd och koncernchef på Löfbergs.

Kajsa-Lisa Ljudén har en kandidatexamen i miljövetenskap från Karlstads universitet, med inriktning statsvetenskap. Hon har även studerat nationalekonomi. 
Under studierna gjorde hon praktik på Löfbergs och fick då upp ögonen för företagets hållbarhetsarbete. 
När hon några år senare erbjöds ett vikarierat på Löfbergs sa hon upp sig från sitt dåvarande jobb och har sedan dess tillhört hållbarhetsteamet på Löfbergs.
– Att ta ansvar för människor och miljö ligger i Löfbergs DNA och företaget har alltid haft höga ambitioner på hållbarhetsområdet vilket jag gillar. Idag går det inte att vara ett framgångsrikt företag om man inte är hållbar, konstaterar Löfbergs nya hållbarhetschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Lanserar hemmafix för svenska hem

Medan ekonomin kämpar visar en ny undersökning att endast var fjärde svensk ofta reparerar sina saker istället för att köpa nytt. För att hjälpa svenska konsumenter att laga och förlänga livet på sina ägodelar, har Amazon.se lanserat Hemmafix.

Öppnar igen efter omfattande modernisering

Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Kamp för ett starkare immunförsvar

En färsk undersökning, genomförd av Apotek Hjärtat, avslöjar att mer än fyra av fem svenskar aktivt arbetar för att stärka sitt immunförsvar.

E-handeln fokuserar på lönsamhet

E-barometerns årsrapport 2023 avslöjar en minskning av e-handelns omsättning till 133 miljarder kronor, en nedgång med två procent jämfört med föregående år.

Konkurrensgranskning av apoteksköp

Apotekstjänst avsåg att förvärva fullständig kontroll över konkurrenten Svensk dos, men Konkurrensverket lägger planerna på is för att utvärdera eventuella konsekvenser för konkurrensen.

Restaurangbranschen hotas av krisen

Restaurangbranschen står inför allt svårare tider när höjda kostnader och minskad efterfrågan sätter press på dess framtid, enligt prognoser från branschorganisationen Visita.

Matpriserna stiger igen

Efter en nedgång i december visar nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) att matpriserna nu återigen ökar något under januari.

Apple får böta fem miljarder

Enligt Financial Times tvingas Apple nu betala fem miljarder kronor i böter till EU efter bevis för att bolaget aktivt begränsat konkurrerande musiktjänsters marknadsföring på iOS-plattformen.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil