Ny hållbarhetschef hos Löfbergs i Karlstad

Kajsa-Lisa Ljudén är ny hållbarhetschef hos Löfbergs | Foto: Pressbild
Kajsa-Lisa Ljudén har utsetts till ny hållbarhetschef hos kafferosteriet Löfbergs i Karlstad. Idag är Ljudén hållbarhetsstrateg hos företaget.

Kajsa-Lisa Ljudén blir ny hållbarhetschef hos Löfbergs. Kajsa-Lisa har tio års erfarenhet av hållbarhetsarbete och jobbar idag som hållbarhetsstrateg hos det familjeägda kafferosteriet. Hon efterträder Eva Eriksson som går i pension efter 34 år på Löfbergs.

– Eva är en ikon på hållbarhetsområdet och har betytt väldigt mycket, både för Löfbergs och kaffebranschen i stort. Det är stora skor att fylla, men jag känner mig väl förberedd och ser fram mot att fortsätta utveckla Löfbergs hållbarhetsarbete tillsammans med resten av organisationen och vår omvärld, säger Kajsa-lisa Ljudén.

– Jag är väldigt glad att Kajsa-Lisa tackat ja till jobbet som hållbarhetschef på Löfbergs. Hon har stor kunskap och ett genuint engagemang, och kommer att vara värdefull i vårt arbete att nå våra hållbarhetsmål. Löfbergs är en av de starkaste företagen i branschen och vi har inga planer på att slå ner på takten, säger Anders Fredriksson, vd och koncernchef på Löfbergs.

Kajsa-Lisa Ljudén har en kandidatexamen i miljövetenskap från Karlstads universitet, med inriktning statsvetenskap. Hon har även studerat nationalekonomi. 
Under studierna gjorde hon praktik på Löfbergs och fick då upp ögonen för företagets hållbarhetsarbete. 
När hon några år senare erbjöds ett vikarierat på Löfbergs sa hon upp sig från sitt dåvarande jobb och har sedan dess tillhört hållbarhetsteamet på Löfbergs.
– Att ta ansvar för människor och miljö ligger i Löfbergs DNA och företaget har alltid haft höga ambitioner på hållbarhetsområdet vilket jag gillar. Idag går det inte att vara ett framgångsrikt företag om man inte är hållbar, konstaterar Löfbergs nya hållbarhetschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil