Pressbyrån öppnar i Hagastaden

Så såg det ut när Pressbyrån invigde i Hagastaden. | Foto: Pressbild
Nu har Pressbyrån öppnat sin nya butik i Hagastaden i Stockholm där butiken ligger i S:t Eriks ögonsjukhus, som öppnar i sin helhet 27 september.

Området Hagastaden i Stockholm fortsätter att växa. Ett av de senaste tillskotten är nybyggda S:t Eriks ögonsjukhus som öppnar i slutet av september.
Redan nu har dock Pressbyrån invigt och öppnat sin nya butik i byggnaden.

– Vi vet av erfarenhet att vi både är framgångsrika och fyller en viktig funktion med service på just sjukhus. Därför känns det väldigt spännande att vara på plats mitt i Hagastadens life science-nav. Vi ser fram emot att erbjuda det nya ögonsjukhusets alla besökare, patienter och personal bästa tänkbara service, säger Fredrik Averstedt, distriktschef hos Reitan Convenience Sweden AB. 

Den nya butikens köpman heter Elin Isaksson och har en bakgrund och erfarenhet inom Reitan convenience, som säljare och butikschef på såväl Shell som 7-Eleven och nu senast på Pressbyrån i Sundbybergs tunnelbana. 
– En lång väntan är äntligen över och vi är så taggade. Butiken är färdigbyggd och fylld till max. Vi ser fram emot att hälsa alla våra nya kunder välkomna, säger Elin Isaksson om butiken som har adress Eugeniavägen 8 i Solna. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil