Pressbyrån öppnar i Hagastaden

Så såg det ut när Pressbyrån invigde i Hagastaden. | Foto: Pressbild
Nu har Pressbyrån öppnat sin nya butik i Hagastaden i Stockholm där butiken ligger i S:t Eriks ögonsjukhus, som öppnar i sin helhet 27 september.

Området Hagastaden i Stockholm fortsätter att växa. Ett av de senaste tillskotten är nybyggda S:t Eriks ögonsjukhus som öppnar i slutet av september.
Redan nu har dock Pressbyrån invigt och öppnat sin nya butik i byggnaden.

– Vi vet av erfarenhet att vi både är framgångsrika och fyller en viktig funktion med service på just sjukhus. Därför känns det väldigt spännande att vara på plats mitt i Hagastadens life science-nav. Vi ser fram emot att erbjuda det nya ögonsjukhusets alla besökare, patienter och personal bästa tänkbara service, säger Fredrik Averstedt, distriktschef hos Reitan Convenience Sweden AB. 

Den nya butikens köpman heter Elin Isaksson och har en bakgrund och erfarenhet inom Reitan convenience, som säljare och butikschef på såväl Shell som 7-Eleven och nu senast på Pressbyrån i Sundbybergs tunnelbana. 
– En lång väntan är äntligen över och vi är så taggade. Butiken är färdigbyggd och fylld till max. Vi ser fram emot att hälsa alla våra nya kunder välkomna, säger Elin Isaksson om butiken som har adress Eugeniavägen 8 i Solna. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil