Pressbyrån öppnar i Hagastaden

Området Hagastaden i Stockholm fortsätter att växa. Ett av de senaste tillskotten är nybyggda S:t Eriks ögonsjukhus som öppnar i slutet av september.
Redan nu har dock Pressbyrån invigt och öppnat sin nya butik i byggnaden.

– Vi vet av erfarenhet att vi både är framgångsrika och fyller en viktig funktion med service på just sjukhus. Därför känns det väldigt spännande att vara på plats mitt i Hagastadens life science-nav. Vi ser fram emot att erbjuda det nya ögonsjukhusets alla besökare, patienter och personal bästa tänkbara service, säger Fredrik Averstedt, distriktschef hos Reitan Convenience Sweden AB. 

Den nya butikens köpman heter Elin Isaksson och har en bakgrund och erfarenhet inom Reitan convenience, som säljare och butikschef på såväl Shell som 7-Eleven och nu senast på Pressbyrån i Sundbybergs tunnelbana. 
– En lång väntan är äntligen över och vi är så taggade. Butiken är färdigbyggd och fylld till max. Vi ser fram emot att hälsa alla våra nya kunder välkomna, säger Elin Isaksson om butiken som har adress Eugeniavägen 8 i Solna. 

Så såg det ut när Pressbyrån invigde i Hagastaden. | Foto: Pressbild

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Svensk handel kritiskt till HRF-varsel

Svensk handel kritiskt till HRF-varsel

Svensk handel är ”starkt kritiskt” till Hotell- och restaurangfackets konfliktvarsel och hävdar att man kräver högre löneökningar än andra branscher.

Många tonåringar äter speciell kost

Många tonåringar äter speciell kost

I en undersökning från Arla säger fyra av tio svenska tonåringar att de följer någon typ av speciell kost, en högre andel än i Finland och Danmark.

Butik Vågen tog hem Änglamarkspriset

Butik Vågen tog hem Änglamarkspriset

Butik Vågen i Östersund vinner Änglamarkspriset 2020. Butik Vågen tog emot priset vid en digital ceremoni och får äran och 100 000 kr i prispengar.

Mindre svinn och traditionell julmat

Mindre svinn och traditionell julmat

Vi har minskat vårt matsvinn under årets pandemi och inför julen verkar vi nu fokusera mer på kvalitet än kvantitet, enligt Livsmedelsföretagen.

Juridiken i julhandeln

Öppet köp, bytesrätt, ångerrätt… I julhandeln ökar frågorna om juridiken kring julklapparna. Vi reder ut de vanligaste juridiska frågorna tillsammans med Familjens Jurist.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.