Ny kampanj från Royal Canin

Glad katt med boll och fler sådana vill Royal Canin få se med hjälp av rätt mat till kattungar. | Foto: Pressbild
Med hjälp av reklambyrån Aspekta vill djurmatsföretaget Royal Canin nu få fler engagerade i maten man ger nyfödda och unga katter och hundar.

Royal Canin gör nu en kampanj med reklambyrån Aspekta för att få fler att välja rätt mat till nyfödda och unga katter och hundar. Royal Canin anser att ett vanligt problem är att hund- och kattägare anser husdjuret vuxet för tidigt.

Det gör, menar man, att djur kan få fel mat och näring.
– Många sällskapsdjur anses vara vuxna alldeles för tidigt, bara på grund av att de ser vuxna ut i storlek. Fel mat för tidigt i livet kan göra att djuret inte får i sig rätt näring för att utvecklas hälsosamt och få ett bra liv, säger Royal Canins Charlotte Löffler Ivarsson.
– Det är något vi vill lyfta för att fler ska bli medvetna om hundar och katters olika faser och behov i början på livet.

Reklambyrån ska till att börja med inrikta sig på att övertyga kattägare om katters och kattungars behov när det gäller mat.
Enligt Royal Canin är deras kunskap generellt lägre än hundägarnas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil