Nytt avtal – fortsatt arenanamn

Ett nytt femårsavtal sätter Ica Maxi Arena som namn även i fortsättningen. | Foto: Ica Maxi Visby
Ica Maxi Visby har skrivit ett nytt femårsavtal för Ica Maxi Arena. Avtalet med stormarknaden som namnsponsor handlar om drygt 1,5 miljoner kr.

I ytterligare fem år kommer Ica Maxi Visby att vara namnsponsor för arenan på Gotland som redan idag bär dess namn. Ica Maxi och Sisu Gotland har skrivit ett nytt avtal som för de föreningar som nyttjar arenan kommer att ge drygt 1,5 miljoner kr.

– I denna annorlunda vardag känns denna satsning otroligt bra och den är kanske än viktigare då många idrottsföreningar, inte bara på Gotland, har eller riskerar att få utmaningar med sin ekonomi i spåren av covid-19. Dessutom kändes det otroligt viktigt att få skriva ett nytt femårsavtal så att våra idrottslag på Gotland har dessa intäkter säkrade över en längre tid, säger Ica-handlaren Paul Larsson i en kommentar.

Även för RF Sisu är det en förträfflig affär, säger dess ordförande Mats Ladebäck.
– Ica Maxi Arena har tillfört otroligt mycket till idrotten på Gotland de senaste åren. Detta avtal säkrar en otroligt viktig ekonomisk intäkt för våra elitlag och vi är väldigt glada att få fortsätta utveckla samarbetet i ytterligare fem år, säger Ladebäck.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil