Fler take away-ordrar med rätt temperatur

Fler take away-ordrar med rätt temperatur
Foto: Dometic
Fler skulle beställa mer mat på take away om den mat som levereras har rätt temperatur, enligt Dometic som har en egen lösning på området.

Fler skulle beställa mer mat på take away om den mat som levereras har rätt temperatur, enligt Dometic som har en egen lösning på området.

Förra månaden presenterade Dometic sina nya leveransboxar som monteras på mopeder, motorcyklar, elcyklar eller i bilar.
Dometic Delibox är namnet på produkten som ska göra att maten bibehåller rätt temperatur under transporten.

Detta tar helt bort problematiken med varm mat som kallnat, eller kall mat som blivit varm under leveranstiden, skriver företaget i en pressrelease.

Att coronapandemin har gett ett uppsving för take away-industrin förvånar nog ingen. Idag är det 37 procent av dem som svarat i undersökningar som beställer take away minst en gång i månaden. 
Samtidigt finns det finns en stor förbättringspotential inom branschen, anser Dometic som hänvisar till att temperaturen på maten är ett problem som man dock och dessbättre har lösningen på.

– Uppenbarligen finns det ett stort utrymme för förbättring i branschen. Vi vet att vår produkt kommer att avhjälpa problemet med kall mat vid leverans och hoppas därmed kunna öka kvaliteten och synen på take away som helhet, säger Andreas Karlsson hos Dometic.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil