Fler take away-ordrar med rätt temperatur

Fler take away-ordrar med rätt temperatur
Foto: Dometic
Fler skulle beställa mer mat på take away om den mat som levereras har rätt temperatur, enligt Dometic som har en egen lösning på området.

Fler skulle beställa mer mat på take away om den mat som levereras har rätt temperatur, enligt Dometic som har en egen lösning på området.

Förra månaden presenterade Dometic sina nya leveransboxar som monteras på mopeder, motorcyklar, elcyklar eller i bilar.
Dometic Delibox är namnet på produkten som ska göra att maten bibehåller rätt temperatur under transporten.

Detta tar helt bort problematiken med varm mat som kallnat, eller kall mat som blivit varm under leveranstiden, skriver företaget i en pressrelease.

Att coronapandemin har gett ett uppsving för take away-industrin förvånar nog ingen. Idag är det 37 procent av dem som svarat i undersökningar som beställer take away minst en gång i månaden. 
Samtidigt finns det finns en stor förbättringspotential inom branschen, anser Dometic som hänvisar till att temperaturen på maten är ett problem som man dock och dessbättre har lösningen på.

– Uppenbarligen finns det ett stort utrymme för förbättring i branschen. Vi vet att vår produkt kommer att avhjälpa problemet med kall mat vid leverans och hoppas därmed kunna öka kvaliteten och synen på take away som helhet, säger Andreas Karlsson hos Dometic.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil