Cooprånaren nu häktad

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. | Foto: Sveriges Domstolar
Umeå tingsrätt har nu häktat den i tisdags gripne man i 35-årsåldern som är misstänkt för att ha genomfört det väpnade rånet mot Coop i Vännäs måndag.

Vid 21-tiden måndag 30 mars klev en beväpnad man in på Coop i Vännäs. Under vapenhot fick han med sig butikens kontanter och flydde sedan.

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. Han anhölls senare av åklagare, misstänkt för grovt rån.

Umeå Tingsrätt | Foto : Sveriges Domstolar

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt, på sannolika skäl misstänkt för rån. Tingsrätten ansåg inte – som åklagaren – att mannen skulle häktas misstänkt för grovt rån. 35-åringen nekade under häktningsförhandlingen till brottet. Mannen är sedan tidigare dömd för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott i en dom från 2014.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil