Cooprånaren nu häktad

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. | Foto: Sveriges Domstolar
Umeå tingsrätt har nu häktat den i tisdags gripne man i 35-årsåldern som är misstänkt för att ha genomfört det väpnade rånet mot Coop i Vännäs måndag.

Vid 21-tiden måndag 30 mars klev en beväpnad man in på Coop i Vännäs. Under vapenhot fick han med sig butikens kontanter och flydde sedan.

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. Han anhölls senare av åklagare, misstänkt för grovt rån.

Umeå Tingsrätt | Foto : Sveriges Domstolar

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt, på sannolika skäl misstänkt för rån. Tingsrätten ansåg inte – som åklagaren – att mannen skulle häktas misstänkt för grovt rån. 35-åringen nekade under häktningsförhandlingen till brottet. Mannen är sedan tidigare dömd för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott i en dom från 2014.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil