Cooprånaren nu häktad

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. | Foto: Sveriges Domstolar
Umeå tingsrätt har nu häktat den i tisdags gripne man i 35-årsåldern som är misstänkt för att ha genomfört det väpnade rånet mot Coop i Vännäs måndag.

Vid 21-tiden måndag 30 mars klev en beväpnad man in på Coop i Vännäs. Under vapenhot fick han med sig butikens kontanter och flydde sedan.

Tidigt tisdag morgon, vid 5.30-tiden, greps den misstänkte, en man i 35-årsåldern, av polis i en lägenhet i Vännäs. Han anhölls senare av åklagare, misstänkt för grovt rån.

Umeå Tingsrätt | Foto : Sveriges Domstolar

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt

I fredags häktades mannen av Umeå tingsrätt, på sannolika skäl misstänkt för rån. Tingsrätten ansåg inte – som åklagaren – att mannen skulle häktas misstänkt för grovt rån. 35-åringen nekade under häktningsförhandlingen till brottet. Mannen är sedan tidigare dömd för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott i en dom från 2014.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil