Bozita söker Sveriges mest kräsna katt

Bozita söker Sveriges mest kräsna katt
Sveriges mest kräsna katt? Kanske, kanske inte. Nu ska den i alla fall koras. Foto: Pressbild Bozita
Det kan bli svårt att välja ut vinnaren här. När Bozita söker Sveriges mest kräsna katt lär det finnas gott om kandidater till just den titeln…

Det kan bli svårt att välja ut vinnaren här. När Bozita söker Sveriges mest kräsna katt lär det finnas gott om kandidater till just den titeln…

Den svenska kattmatsproducenten Bozita relanserar sina foder och utlyser tävlingen ”Matkritiker sökes”.
Den som har Sveriges mest kräsna katt kan anmäla sin fyrfotade vän, och i potten finns en årsförbrukning av Bozitas svenskproducerade våtfoder. Produkterna som ska provsmakas är tillagade på svenska råvaror, helt utan socker, onödiga tillsatser och spannmål – i Bozitas kök i svenska Vårgårda.
Råvarorna kommer från den nordiska vildmarken, landsbygden eller vilda vatten, som tillverkaren uttrycker saken.

– Våra fyrbenta kollegor, de hemlösa katterna som bor på katthemmet Tassalyckan är våra främsta provsmakare. De arbetar tätt tillsammans med våra produktutvecklare, och deras omdöme är avgörande för oss när vi tar fram vår kattmat, säger Bozitas Camilla Tjellström.
– Nu lanserar vi tävlingen ”Matkritiker sökes”, därför att vi vill hitta Sveriges mest kräsna katt! Vi är nämligen övertygade om att vi kan få den mest kräsna kissen att njuta av maten, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil