Öppnar godisbutik på Arlanda-terminal

Foto Pressbild
Candyking meddelar att dess lösgodis nu finns att köpa på RC Bon Bon Glaceries nya butik på terminal 5 på Arlanda för dem som söker godis för resan.

Avkoppling, nya upplevelser och härliga miljöer i all ära, men vissa saker vill svenskarna ta med sig på resan.
En ny undersökning visar att lösgodis hamnar på tredjeplats över livsmedel vi svenskar saknar mest när vi reser utomlands, berättar Candyking som praktiskt nog säljer just lösgodis.

Nu finns, berättar man, Candykings lösgodis att köpa på RC Bon Bon Glaceries nya butik på Arlanda, terminal 5.

– Vi fortsätter att driva kategorin lösvikt genom att fokusera på upplevelsen, både för konsument och kund, säger Mattias Jönsson hos Cloetta.
– Vi ser med glädje fram emot att nu kunna erbjuda både Candyking och Parrots till resenärerna på Arlanda. Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan, berättar Jönsson.

9,2 miljoner människor reser från Arlanda Terminal 5 varje år.
– Tillsammans med kunden har skapat en lösning för lösvikten. Arbetet har skett genom en nära dialog och samarbete med kunden för att tillgodose att resultatet blir bästa möjliga, säger Cloettas Samuel Rosén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil