Olika åsikter om nya Coca-Cola Zero

Olika åsikter om nya Coca-Cola Zero
Foto: Coca-Cola
När den nya versionen av Coca-Cola zero sugar kommit har, som väntat, den mötts av olika åsikter vilket man lyckats skapa en och annan nyhetsrubrik av.

När den nya versionen av Coca-Cola zero sugar kommit har, som väntat, den mötts av olika åsikter vilket man lyckats skapa en och annan nyhetsrubrik av.

”Kritikstorm” kallas det fåtal spridda åsikter om nya Coca-Cola zero sugar som media lyckats hitta på nätet i form av någon enskild åsikt och en person som tycker smaken är så dålig att hen startat en namninsamling mot den uppdaterade smaken.

Aftonbladet har lyckats hitta två personer som är negativa till den nya smaken – samtidigt som välkände Carl-Jan Granqvist förklarar sig tycka bättre om den nya smaken.

Stormen i detta Coca-Cola-glas kommenteras hos Aftonbladet av Coca-Colas kommunikationsdirektör Frida Keane.
– Receptet uppdateras regelbundet med 4-5 års intervaller och nu var det dags att uppdaterat den igen, säger hon där och tja, det är väl ungefär vad man kan säga i ärendet?

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil