Öppnar sina trädgårdar under äppelblomningen

Äppelblomning i Kivik och nu bjuder musteriet in alla som vill njuta av den. Foto: Pressbild
Nu är det efterlängtade vit-rosa havet av äppelblommor här och i samband med detta, den 14 maj, slår Kiviks musteri dörrarna till sina trädgårdar.

I vanlig ordning har frågan om när blomningen kommer äga rum varit en het fråga. Varje år får Kiviks musteri in ett stort antal förfrågningar både via telefon, mail, och social media – så till den grad att företaget i år har upprättat ett eget avsnitt på hemsidan som handlar om just blomningen, där bland annat knopparnas utveckling kunnat följas vecka för vecka, berättar företaget i en pressrelease.

Just i år sker öppningen av trädgårdarna på Kiviks Musteri mitt i blomningstid – lördagen den 14 maj. Varje år har Kiviks Musteri ca 200 000 besökare och förhoppningen är att ta emot minst lika många i år.

– Efter åren av pandemi tycks längtan efter härliga utflyktsmål och naturupplevelser ha ökat, vilket vi såklart välkomnar. Vi erbjuder en otroligt vacker och skön plats med fri entré, där bland annat 100-åriga äppelträd kan beskådas. Vi vill att folk ska komma hit, gärna ofta, stanna länge och få njuta av en fantastisk stund, självklart gärna i kombination med vår mat och dryck, säger Anna Säfström som är kommunikationschef hos musteriet.

Förutom att koppla av i en av hängmattorna, ta fram ett spel ur skåpet under träden och ha en trevlig stund ihop på en picknick-filt, eller beskåda den populära utställningen fotoutställningen Surr, producerad av Pollinera Sverige, erbjuder Kiviks musteri även bokningsbara evenemang.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil