De här är årets produkter

En korvvariant och en läskvariant är årets produkter hos Reitan convenience Sweden som i digitalt format nu har genomfört årets leverantörsträff.

Som så många andra fick Reitan convenience Sweden genomföra sin årliga leverantörsträff i digitalt format detta år men det hindrade inte att man delades ut årets priser som vanligt.
Årets produkter blev Nocco limón del sol hos Pressbyrån och den veganska korven från Peas of heaven hos 7-Eleven.

Nocco Limón Del Sol blev årets produkt på Pressbyrån då leverantören Vitamin Well lyckats med konststycket att lansera en säsongsprodukt som seglade upp och blev en av de största trafikdrivarna inom dryck, skriver Reitan i en pressrelease där man konstaterar att drycken nu är den fjärde störta hos Pressbyrån.

Hos 7-Eleven var det den veganska korven från Peas of heaven som fick utmärkelsen. Sedan den lanserades i februari i år har den gått hem hos både handlare och kunder, konstaterar Reitan som också påpekar att leverantören visade snabba fötter när man justerade produkter direkt efter feedback vid lanseringen.

Årets samarbetspartner till Reitans convenience Swedens bygg- och etableringsavdelning 2020 är konceptbyrån Reactor.
Slutligen utsågs David Dunér hos Philip Morris till 2020 års key account manager.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil