De här är årets produkter

En korvvariant och en läskvariant är årets produkter hos Reitan convenience Sweden som i digitalt format nu har genomfört årets leverantörsträff.

Som så många andra fick Reitan convenience Sweden genomföra sin årliga leverantörsträff i digitalt format detta år men det hindrade inte att man delades ut årets priser som vanligt.
Årets produkter blev Nocco limón del sol hos Pressbyrån och den veganska korven från Peas of heaven hos 7-Eleven.

Nocco Limón Del Sol blev årets produkt på Pressbyrån då leverantören Vitamin Well lyckats med konststycket att lansera en säsongsprodukt som seglade upp och blev en av de största trafikdrivarna inom dryck, skriver Reitan i en pressrelease där man konstaterar att drycken nu är den fjärde störta hos Pressbyrån.

Hos 7-Eleven var det den veganska korven från Peas of heaven som fick utmärkelsen. Sedan den lanserades i februari i år har den gått hem hos både handlare och kunder, konstaterar Reitan som också påpekar att leverantören visade snabba fötter när man justerade produkter direkt efter feedback vid lanseringen.

Årets samarbetspartner till Reitans convenience Swedens bygg- och etableringsavdelning 2020 är konceptbyrån Reactor.
Slutligen utsågs David Dunér hos Philip Morris till 2020 års key account manager.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil