De här är årets produkter

En korvvariant och en läskvariant är årets produkter hos Reitan convenience Sweden som i digitalt format nu har genomfört årets leverantörsträff.

Som så många andra fick Reitan convenience Sweden genomföra sin årliga leverantörsträff i digitalt format detta år men det hindrade inte att man delades ut årets priser som vanligt.
Årets produkter blev Nocco limón del sol hos Pressbyrån och den veganska korven från Peas of heaven hos 7-Eleven.

Nocco Limón Del Sol blev årets produkt på Pressbyrån då leverantören Vitamin Well lyckats med konststycket att lansera en säsongsprodukt som seglade upp och blev en av de största trafikdrivarna inom dryck, skriver Reitan i en pressrelease där man konstaterar att drycken nu är den fjärde störta hos Pressbyrån.

Hos 7-Eleven var det den veganska korven från Peas of heaven som fick utmärkelsen. Sedan den lanserades i februari i år har den gått hem hos både handlare och kunder, konstaterar Reitan som också påpekar att leverantören visade snabba fötter när man justerade produkter direkt efter feedback vid lanseringen.

Årets samarbetspartner till Reitans convenience Swedens bygg- och etableringsavdelning 2020 är konceptbyrån Reactor.
Slutligen utsågs David Dunér hos Philip Morris till 2020 års key account manager.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil