Kaffe för allas lika värde

En krona per paket till Regnbågsfonden genom Löfbergs nya kaffe, Equality light roast. ”Allas lika värde är en självklarhet och något vi jobbar med på många olika sätt”, säger Löfbergs.

Med nya Equality light roast tar Löfbergs ställning för alla människors lika värde. För varje sålt paket skänker Löfbergs en krona till Regnbågsfonden. Kaffet finns i begränsad upplaga och når butikerna vecka 8.
– Allas lika värde är en självklarhet och något vi jobbar med på många olika sätt. Samtidigt är det tyvärr något vi ständigt måste påminna varandra om. Därför känns det här samarbetet extra värdefullt, säger Lars Appelqvist, vd för Löfbergs.

Equality light roast produceras i begränsad upplaga där Löfbergs skänker en krona per sålt paket till Regnbågsfonden.
Man vill ge ett stöd till fondens arbete för en värld där alla människor har samma grundläggande rättigheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

– Att företag som Löfbergs vill och vågar ta ställning betyder mycket. Det gör vårt arbete lättare, och vi är väldigt glada att de är med på tåget, säger Kajsa Bergqvist, ambassadör för Regnbågsfonden.

Löfbergs ser den här satsningen som en del i det engagemang som både konsumenter och samhälle förväntar sig av företagen.
– Allt talar för mer syftes- och värderingsdrivna företag som tar ställning och vill förändra världen. En tuff uppgift och inget vi klarar själva, lösningen är att få människor att mötas och jobba mot gemensamma mål. Det är något vi alltid haft inom oss, men som vi kommer bli ännu tydligare med framöver, säger Lars Appelqvist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil