Öppnar sitt första svenska butiksbageri

Foto Pressbild
Fazer har öppnat sitt första butiksbageri och det sker hos Ica Supermarket Vanadis i Stockholm. Premiären genomfördes 9 mars.

Fazers gedigna bageritradition går tillbaka till 1891 där ledorden alltid handlat om bakglädje med kvalitet och smak i fokus, skriver företaget i ett pressmeddelande om sitt första butiksbageri i Sverige.

Det har Fazer öppnat hos Ica Supermarket Vanadis i Stockholm. Hos ”Fazer bageri” kommer det varje dag att finnas ett nygräddat och smakrikt brödsortiment, bakat från grunden, meddelar man.  

Bageriet kommer att vara en inspirerande brödavdelning där konsumenter kan köpa nybakat bröd, ta del av provsmakning och lära sig mer om ingredienser, smak och brödprocessen. Sortimentet är framtaget just för det här butiksbageriet och kommer anpassas löpande efter säsong och högtid, rapporterar Fazer.

– Vi är så glada för att nu öppna vårt första butiksbageri här i Sverige och få dela med oss av den gedigna erfarenhet och kunskap som Fazer har när det kommer till hantverksbakat bröd. Det är ju något speciellt med både dofterna och smakerna från ugnsfärskt bröd och vi ser fram emot att erbjuda detta till butikens kunder, säger Patrik Hellgren, vd för Fazer bageri Sverige.

– Fazer bageri blir en fantastisk pusselbit i vår butik som vi ständigt utvecklar för att bli ännu konkurrenskraftigare. Fazers varumärke och kunskap i detta är och kommer att vara en stor tillgång för oss, säger Carl Schartau, handlare på Ica Supermarket Vanadis. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil