Coop öppnar nytt i Bålsta

Nu öppnar Coop sin nya butik i Bålsta och får ett bra läge och en bonus i att Ica lämnat sin butik i centrum för ett fokus på närliggande Maxi. 

Coop öppnar på torsdag den 29 oktober en ny butik i Bålsta. Butiken får ett centralt läge i direkt anslutning till Bålsta centrum.

På drygt 1300 kvadratmeter ska butiken fokusera på färskvaror, snabba måltider och matglädje, enligt pressmeddelandet från Coop.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna en ny modern butik i Bålsta. Vi kommer att finnas i direkt anslutning till Bålsta centrum och vår förhoppning är att skapa en mötesplats för Bålstaborna och inspirera till matglädje, säger Jörgen Svahn, butikschef för Coop Bålsta.

Butiken kommer att erbjuda varor inom segmenten lågpris, mellan och premium och det kommer att finnas både traditionell kassa och självutcheckning.

– Vi kommer senare i höst även att implementera en hämtlösning för de som vill handla online och hämta sina varor färdigpackat, detta för att erbjuda kunderna fler sätt att handla på, säger Jörgen Svahn.

Ett bra läge blir, naturligtvis, ännu bättre av att Ica lämnat omgivningarna.

Ica har valt att lämna Ica Kvantum-butiken i Bålsta centrum och satsar istället helt på Ica Maxi vid Draget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil