Coca-Cola nu med hallonsmak

Nu lanserar Coca-Cola nästa smak.
Coca-Cola zero sugar kommer till Sverige – med en utlovat sötsyrlig smak av hallon.

Utvalda försäljare har haft drycken sedan före jul men lanseringen fullt ut sker under januari 2020.
Bakgrunden?
– Vi vet att det finns en efterfrågan på att testa nya smaker och vi är jätteglada att kunna erbjuda Coca-Cola zero sugar raspberry, säger Cecilia Lindau hos Coca-Cola AB.
– Coca-Cola är en av världens mest omtyckta drycker och den här nyheten med smak av ett av svenskarnas favoritbär tror vi kommer bli väldigt uppskattad, påpekar hon.

Den nya varianten av Coca-Cola produceras i Jordbro utanför Stockholm och vid lanseringen vecka fyra 2020 kommer den finnas tillgänglig i 500 ml Pet, 1,5L Pet och 330 ml burk.
Sedan slutet av december har den funnits i en förlansering hos Coop, Citygross, Circle K, Filmstaden och Hemmakväll.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil