Scan och Foodora i julsamarbete

Scan och Foodora i julsamarbete
Ytterligare ett sätt att få julskinkan på bordet lanseras nu av Scan och Foodora i samarbete. Foto: Pressbild
Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Foodora har varit hårt kritiserat den senaste tiden för arbetsförhållandena för sina medarbetare.
I likhet med Karl-Bertil Jonsson gör man dock nu ett lyft inför julhelgen och det gör man i samarbete med Scan.

Foodora och Scan inleder ett samarbete med leverans av en julmatkasse till hugade stockholmare.
Utgångspunkten för innehållet i kassen är Scans produkter och den gastronomiska touchen hos Fredrik Eriksson på Långbro värdshus.

– Jag är imponerad av Scans hastighet, då vi har gått från idé till handling på bara några dagar. Efter nya hårdare coronarestriktioner väljer många företag och privatpersoner bort julborden, något som slår väldigt hårt mot restaurangerna, det är något som vi vill försöka mildra, menar Foodora Sveriges vd Hans Skruvfors.

– Vi vet vilken viktig, central och social roll mat och julbord har. Det har ju bara förstärkts under corona men vi vet också att det blivit svårare både för företag och privatpersoner att träffas och avnjuta det tillsammans, säger HK Scans försäljningsdirektör Maria Dundeberg som påpekar att man är glad att kunna erbjuda en lösning i det här fallet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil