Scan och Foodora i julsamarbete

Scan och Foodora i julsamarbete
Ytterligare ett sätt att få julskinkan på bordet lanseras nu av Scan och Foodora i samarbete. Foto: Pressbild
Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Foodora har varit hårt kritiserat den senaste tiden för arbetsförhållandena för sina medarbetare.
I likhet med Karl-Bertil Jonsson gör man dock nu ett lyft inför julhelgen och det gör man i samarbete med Scan.

Foodora och Scan inleder ett samarbete med leverans av en julmatkasse till hugade stockholmare.
Utgångspunkten för innehållet i kassen är Scans produkter och den gastronomiska touchen hos Fredrik Eriksson på Långbro värdshus.

– Jag är imponerad av Scans hastighet, då vi har gått från idé till handling på bara några dagar. Efter nya hårdare coronarestriktioner väljer många företag och privatpersoner bort julborden, något som slår väldigt hårt mot restaurangerna, det är något som vi vill försöka mildra, menar Foodora Sveriges vd Hans Skruvfors.

– Vi vet vilken viktig, central och social roll mat och julbord har. Det har ju bara förstärkts under corona men vi vet också att det blivit svårare både för företag och privatpersoner att träffas och avnjuta det tillsammans, säger HK Scans försäljningsdirektör Maria Dundeberg som påpekar att man är glad att kunna erbjuda en lösning i det här fallet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil