Öppnar tredje restaurangen i Växjö

MAX Växjö Norremark-min | Foto Pressbild
MAX Burgers tillväxtresa fortsätter och restaurang nummer 154 i Sverige slår upp portarna i Växjö, vilket blir MAX tredje restaurang i staden. Den nya restaurangen öppnar i lokalerna där Burger King valt att lägga ner sin verksamhet.

På restaurangen, som ligger intill riksvägen, finns plats för 120 gäster och i och med öppningen har MAX skapat 40 nya arbetstillfällen i området. Det är inte första gången MAX tar över Burger Kings nedlagda restauranger, hittills har MAX tagit över tio byggnader från den amerikanska burgarkedjan. I stället för att bygga nytt har man helrenoverat byggnaden för att passa MAX, vilket bland annat har miljömässiga fördelar. Den 154 MAX-restaurangen i Sverige har generöst med sittplatser, 88 platser inomhus och 32 utomhus, ligger strategiskt intill riksvägen och för bilburna gäster finns goda parkeringsmöjligheter samt drive-in.
– Vi har två bra restauranger som Växjöborna gillar, men ingen av dem är enkelt tillgänglig från riksvägen som går runt Växjö. Denna restaurang kompletterar de andra två väldigt bra geografiskt, Norremark är lättillgängligt med mycket handel och bra trafik. Vi ser fram emot att välkomna både Växjöborna och bilburna gäster som passerar, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Daniel Stjernling är nytillträdd restaurangchef på MAX Norremark i Växjö och har jobbat inom burgarkedjan i närmare 10 år, de senaste sju åren som biträdande restaurangchef. Det som motiverar honom är den ständiga utvecklingen, både möjligheten att utveckla sig själv men främst att vara med och utveckla medarbetare till framtida stjärnor.
– Det bästa med MAX skulle jag säga är kollegorna som man träffar varje dag. Tack vare MAX har jag fått vänner för livet. Jag hoppas fler vill söka sig till oss, och i mitt tycke bygga Växjös roligaste arbetsplats, säger Daniel Stjernling.

Öppningsceremonin skedde den 19 juni klockan 10:00 och leddes av Christoffer Bergfors, vice koncernchef tillsammans med restaurangchef Daniel Stjernling. På plats under ceremonin för att klippa det röda bandet fanns Växjö Lakers som MAX sponsrar, representerat av Johan Markusson, VD och tidigare kapten i laget, och Felix Astrén, kommersiell chef i klubben.
– MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och vi är oerhört stolta över att vara en del av Växjö Lakers fortsatta satsning inom hockeyn, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Restaurangen ligger på Erik Norbergs väg 1, 352 45 Växjö, och är öppen söndag till torsdag klockan 10:00 – 01:00 samt fredag till lördag klockan 10:00 – 04:00.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil