Statsministern till Polarbröd

Stadsministern Stefan Löfven skall besöka Polarbröd på måndag. | Foto av Anders E. Skånberg
Måndag besöker statsministern och arbetsmarknadsministern Älvsbyn för att träffa kommun, fack och företag efter den förödande branden hos Polarbröd.

Måndag, 31 augusti, besöker statsminister Stefan Löfven (s) och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (s) Älvsbyn för att visa sitt engagemang efter branden och träffa representanter för Polarbröd, kommunen och facket.

De träffar då Polarbröds koncern-vd Karin Bodin, Polarbröds vd Anders E Johansson, bageriets platschef Lilian Nilsson, kommunalrådet Tomas Egmark, kommunchefen Magnus Nordmark samt Stefan Hortlund, som är klubbordförande för Livsmedelsarbetareförbundet.

Syftet med mötet är bland annat att diskutera brandens följdeffekter på sysselsättningen i Älvsbyn och i övriga landet.
– Det betyder såklart mycket att statsministern och arbetsmarknadsministern vill visa sitt deltagande och besöka oss i Älvsbyn. Det är en gest som jag tror kommer att uppskattas av många här på orten och förhoppningsvis kommer mötet att leda till någonting gott. Det känns bra att vi får en möjlighet att diskutera viktiga frågor för Polarbröd och kommunen framåt, säger Polarbröds koncernchef Karin Bodin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil