Sportkedja satsar på gränshandeln

Nu satsar sportkedjan NRS på butik vid Norska gränsen. | Foto av Elena Boronina
Gränshandeln mot Norge är igång igen och nu kommer beskedet att en av våra sportbutikskedjor beslutat satsa på gränshandeln med start i höst.

Det är NRS, Nordic retail & sports, som nu beslutat sig för att göra en satsning på gränshandeln mot Norge.
I slutet av augusti ska man öppna den första outletbutiken vid gränsen och den öppnar NRS i värmländska Töcksfors.

I Töcksfors handelspark tar man över en för tillfället tom lokal.
– Vi ska öppna en drygt 700 kvadratmeter stor butik där Gant fram tills för några år sedan hade en outlet, berättar NRS vd Peter Lindståhl för nwt.se.

Även för NRS del blir det en outletbutik.
– Även vi satsar på det konceptet och vi kommer att sälja ett stort antal kända varumärken. Vi har provat den här typen av butik i Stockholm och i Visby med stor framgång och nu går vi vidare en med satsning längs gränsen mot Norge, säger Lindståhl.

Efter Töcksfors fortsätter satsningen på gränshandeln för NRS som just nu söker sju medarbetare till den nya butiken i Töcksfors.
– Vi planerar även att öppna butiker i Charlottenberg och Strömstad. Även Karlstad är intressant för oss, avslutar Peter Lindståhl.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil