Sportkedja satsar på gränshandeln

Nu satsar sportkedjan NRS på butik vid Norska gränsen. | Foto av Elena Boronina
Gränshandeln mot Norge är igång igen och nu kommer beskedet att en av våra sportbutikskedjor beslutat satsa på gränshandeln med start i höst.

Det är NRS, Nordic retail & sports, som nu beslutat sig för att göra en satsning på gränshandeln mot Norge.
I slutet av augusti ska man öppna den första outletbutiken vid gränsen och den öppnar NRS i värmländska Töcksfors.

I Töcksfors handelspark tar man över en för tillfället tom lokal.
– Vi ska öppna en drygt 700 kvadratmeter stor butik där Gant fram tills för några år sedan hade en outlet, berättar NRS vd Peter Lindståhl för nwt.se.

Även för NRS del blir det en outletbutik.
– Även vi satsar på det konceptet och vi kommer att sälja ett stort antal kända varumärken. Vi har provat den här typen av butik i Stockholm och i Visby med stor framgång och nu går vi vidare en med satsning längs gränsen mot Norge, säger Lindståhl.

Efter Töcksfors fortsätter satsningen på gränshandeln för NRS som just nu söker sju medarbetare till den nya butiken i Töcksfors.
– Vi planerar även att öppna butiker i Charlottenberg och Strömstad. Även Karlstad är intressant för oss, avslutar Peter Lindståhl.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil