E-handeln slår rekord – igen

Svensk e-handel står starkare än någonsin, enligt Pricerunner. Bolagets senaste e-handlarindex visar all-time-high sedan mätningarna startade.

Ja, enligt Pricerunner är e-handlarindex uppe i nya rekordet 69,6 under tredje kvartalet.
Det är, skriver företaget, en ökning med 0,4 jämfört med kvartalet innan och den högsta nivån sedan Pricerunner inledde sina mätningar.

– Svensk e-handel är i toppform och många tjänar mer pengar än någonsin tidigare. Ett starkt år med fantastisk försäljning fortsätter och e-handlarna är optimistiska om nästkommande tolv månader, säger Pricerunners vd Nicklas Storåkers och sammanfattar;

– 2020 ser ut att bli ett år som går till historien som det mest lönsamma året någonsin.

Coronakrisen har inneburit rekordförsäljning för e-handeln och det förändrade beteendet har inneburit att e-handeln etablerat sig på en högre nivå, konstaterar bolaget.

– Efter förra kvartalets rekordnivåer visar det sig nu att även tredje kvartalet ökar, om än något blygsammare än tidigare, påpekar Storåkers.

– Det är glädjande och vi tror att trenden fortsätter året ut.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil