Per Widemar ny vd för Ica försäkring

Så ser han ut, Per Widemar som är ny vd för Ica försäkring. Foto: Pressbild Ica
Per Widemar har fått jobbet som vd för Ica försäkring AB. Han kommer senast från Länsförsäkringar och börjar sitt nya jobb 1 augusti.

Per Widemar har anställts som ny vd för Ica försäkring AB. Per har en lång bakgrund från försäkringsbranschen och har haft flera ledande roller inom bland annat Trygg Hansa och senast som affärsområdeschef för personförsäkringar hos Länsförsäkringar, skriver Ica-banken i ett pressmeddelande.

– Vi är verkligen glada att välkomna Per Widemar till Ica. Pers försäkringskompetens samt drivkrafter kring affären och det digitala kundmötet i samverkan med bank och andra partners är mycket värdefullt i detta uppdrag. Pers förmågor och starka värderingar är en bra matchning med Ica och vår pågående tillväxt, säger Marie Halling som är vd för Ica-banken.

Ica försäkring är dotterbolag till Ica-banken och ingår i Ica-gruppen. Ica försäkring har vuxit snabbt sedan starten 2016 och har idag över 200 000 kunder. 
31 mars 2022 passerade bolaget en årspremievolym på 835 miljoner kronor. 

Per Widemar börjar sitt nya jobb 1 augusti och kommer att rapportera till Ica-bankens vd samt ingå i ledningen för bank- och försäkringskoncernen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil