Valio i nytt samarbete med Espresso House

Valio i nytt samarbete med Espresso House
Så ser de ut – de nya kaffedryckerna från Valio och Espresso house i samarbete. Foto: Pressbild Valio
Valio och Espresso House inleder ett samarbete och lanserar kyld caffe latte för dagligvaruhandeln. Produkterna finns i butik från och med 10 maj.

Valio och Espresso House inleder ett samarbete och lanserar kyld caffe latte för dagligvaruhandeln. Produkterna finns i butik från och med 10 maj.

Valio och Espresso House inleder nu ett samarbete där även dessa parter slår in på spåret kalla kaffedrycker.
Inför sommaren lanserar man nu tre kylda kaffedrycker on the go, med smakerna caffe latte original, karamell och vanilj.

– Under de senaste åren har vi sett en stark ökning av take away-produkter och är glada att vi nu får möjlighet att erbjuda kaffedrycker av hög kvalitet till så många som möjligt, säger Espresso Houses Johanna Martikainen.
– Vi vill möta våra gäster där de är, och tack vare samarbetet med Valio kan vi nå ut till konsumenter även i livsmedelsbutiker. Våra kaffebönor och kaffekapslar finns redan i handeln och nu utökar vi sortimentet med kyld kaffedryck, tillägger Martikainen.

– Vi har tillsammans utvecklat tre kylda och drickfärdiga kaffedrycker. Dryckerna är gjorda på färsk laktosfri mjölk och har vunnit i smaktester, säger Cathrine Bose, produktchef hos Valio.
– Nu hoppas vi att de tre smakvarianterna ska bli mångas favoriter.

Produktinformation från Valio
Espresso House kylda caffè lattes finns i smakerna Original, Karamell och Vanilj. De är alla laktosfria och kommer i en återförslutbar förpackning på 250 ml. Rekommenderat konsumentpris är 17:90/st. De finns i de flesta dagligvarubutiker från 10 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil