Valio i nytt samarbete med Espresso House

Valio i nytt samarbete med Espresso House
Så ser de ut – de nya kaffedryckerna från Valio och Espresso house i samarbete. Foto: Pressbild Valio
Valio och Espresso House inleder ett samarbete och lanserar kyld caffe latte för dagligvaruhandeln. Produkterna finns i butik från och med 10 maj.

Valio och Espresso House inleder ett samarbete och lanserar kyld caffe latte för dagligvaruhandeln. Produkterna finns i butik från och med 10 maj.

Valio och Espresso House inleder nu ett samarbete där även dessa parter slår in på spåret kalla kaffedrycker.
Inför sommaren lanserar man nu tre kylda kaffedrycker on the go, med smakerna caffe latte original, karamell och vanilj.

– Under de senaste åren har vi sett en stark ökning av take away-produkter och är glada att vi nu får möjlighet att erbjuda kaffedrycker av hög kvalitet till så många som möjligt, säger Espresso Houses Johanna Martikainen.
– Vi vill möta våra gäster där de är, och tack vare samarbetet med Valio kan vi nå ut till konsumenter även i livsmedelsbutiker. Våra kaffebönor och kaffekapslar finns redan i handeln och nu utökar vi sortimentet med kyld kaffedryck, tillägger Martikainen.

– Vi har tillsammans utvecklat tre kylda och drickfärdiga kaffedrycker. Dryckerna är gjorda på färsk laktosfri mjölk och har vunnit i smaktester, säger Cathrine Bose, produktchef hos Valio.
– Nu hoppas vi att de tre smakvarianterna ska bli mångas favoriter.

Produktinformation från Valio
Espresso House kylda caffè lattes finns i smakerna Original, Karamell och Vanilj. De är alla laktosfria och kommer i en återförslutbar förpackning på 250 ml. Rekommenderat konsumentpris är 17:90/st. De finns i de flesta dagligvarubutiker från 10 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil