PLOQ bullar upp inför decemberfika

Foto Pressbild
PLOQ satsar på extra mycket fika när december månad rullar in och vi gärna tar en extra fika vid vägkanten landet över.

Nybryggt kaffe med tilltugg direkt från ugnen är gott året om, men aldrig fikar vi svenskar så mycket som under december månad.
PLOQ möter rusningen med rekordmånga sorters juliga bakverk och ett alldeles eget vinterkaffe med smaktoner av choklad och körsbär, skriver man.

– När julen närmar sig märker vi ett extra fikatryck i våra butiker, säger Jonathan Kugelberg marknadsansvarig hos PLOQ.
– Därför erbjuder vi rekordmånga sorters bakverk: lussekatter, saffransflätor, saffrans-honeybuns, pepparkaksmuffins, pepparkaksrullar och saffransrutor.

– Och så kronan på verket, som ett smakfullt sällskap till all julfika, har vi breddat vårt kaffeutbud och tagit fram ytterligare ett eget kaffe – vinterkaffe – gjort på bönor av högsta kvalitet. Vinterkaffet är ett mellanrostat bryggkaffe med smaktoner av toffee, choklad, russin och körsbär.

Allt kaffe från PLOQ mäter 80 eller högre på den globala 100-skalan. Det är därför det får kallas specialkaffe, som kännetecknas av en sötare och renare smak.
Vinterkaffet säljs i PLOQ-butiker över hela landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil