Korv i tid nästa satsning

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. | Foto : Roland Magnusson
Beställ maten i förväg och få den direkt på macken. Ny tjänst hos Circle K och till att börja med lanserad på 30 mackar men snart i hela Sverige.

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. I den kan kunderna beställa mat i förväg och hämta den direkt när de är framme vid macken.
Man kan dessutom själv välja vilken tid man vill att varorna ska vara klara för upphämtning och tjänsten gäller såväl mat som andra varor.

Det här är ett nytt snabbt steg från Circle K som i flera led tagit stegen mot en ny typ av handel.
Man har utökat sin e-handelsnärvaro genom ett samarbete med Willys kring hämtboxar för e-mathandel och som ombud för Kjell & company i ett nytt partnerskap.
 
– Våra kunder har visat stort intresse av att kunna förbeställa och hämta mat och andra varor hos oss. Därför känns det bra att vi nu erbjuder tjänsten, säger Amanda Mompalao de Piro som är marknads- och kommunikationschef för Circle K i Sverige.
– Vi tar steg för att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att snart kunna erbjuda den här möjligheten i hela landet, tillägger hon.

Circle K.s nya tjänst lanseras inledningsvis på 30 bensinstationer runt om i landet tanken är att rulla ut erbjudandet på bredare front inom kort.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil