Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Korv i tid nästa satsning

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. | Foto : Roland Magnusson
Beställ maten i förväg och få den direkt på macken. Ny tjänst hos Circle K och till att börja med lanserad på 30 mackar men snart i hela Sverige.

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. I den kan kunderna beställa mat i förväg och hämta den direkt när de är framme vid macken.
Man kan dessutom själv välja vilken tid man vill att varorna ska vara klara för upphämtning och tjänsten gäller såväl mat som andra varor.

Det här är ett nytt snabbt steg från Circle K som i flera led tagit stegen mot en ny typ av handel.
Man har utökat sin e-handelsnärvaro genom ett samarbete med Willys kring hämtboxar för e-mathandel och som ombud för Kjell & company i ett nytt partnerskap.
 
– Våra kunder har visat stort intresse av att kunna förbeställa och hämta mat och andra varor hos oss. Därför känns det bra att vi nu erbjuder tjänsten, säger Amanda Mompalao de Piro som är marknads- och kommunikationschef för Circle K i Sverige.
– Vi tar steg för att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att snart kunna erbjuda den här möjligheten i hela landet, tillägger hon.

Circle K.s nya tjänst lanseras inledningsvis på 30 bensinstationer runt om i landet tanken är att rulla ut erbjudandet på bredare front inom kort.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.