Korv i tid nästa satsning

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. | Foto : Roland Magnusson
Beställ maten i förväg och få den direkt på macken. Ny tjänst hos Circle K och till att börja med lanserad på 30 mackar men snart i hela Sverige.

Den bästa av världar tar nu ännu ett steg när Circle K lanserar sin nya click & collect-tjänst. I den kan kunderna beställa mat i förväg och hämta den direkt när de är framme vid macken.
Man kan dessutom själv välja vilken tid man vill att varorna ska vara klara för upphämtning och tjänsten gäller såväl mat som andra varor.

Det här är ett nytt snabbt steg från Circle K som i flera led tagit stegen mot en ny typ av handel.
Man har utökat sin e-handelsnärvaro genom ett samarbete med Willys kring hämtboxar för e-mathandel och som ombud för Kjell & company i ett nytt partnerskap.
 
– Våra kunder har visat stort intresse av att kunna förbeställa och hämta mat och andra varor hos oss. Därför känns det bra att vi nu erbjuder tjänsten, säger Amanda Mompalao de Piro som är marknads- och kommunikationschef för Circle K i Sverige.
– Vi tar steg för att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att snart kunna erbjuda den här möjligheten i hela landet, tillägger hon.

Circle K.s nya tjänst lanseras inledningsvis på 30 bensinstationer runt om i landet tanken är att rulla ut erbjudandet på bredare front inom kort.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil