Butiken sponsrar skola med fria mensskydd

Butiken sponsrar skola med fria mensskydd
Foto: Redlocker
Ica Brottbyhallen i Vallentuna kommun väljer att nu sponsra en skola med fria mensskydd genom Redlocker som lösning. Vilken skola det blir är oklart.

Ica Brottbyhallen i Vallentuna kommun väljer att nu sponsra en skola med fria mensskydd genom Redlocker som lösning. Vilken skola det blir är oklart.

Ica Nära Brottbyhallen kommer att sponsra en skola i Stockholms län med tillgång till fria mensskydd. Vilken skolan blir, kommer att utses slumpmässigt i en gemensam tävling ledd av ungdomar, där eleverna själva kan medverka för att få Redlocker till sin skola, meddelar butiken i en pressrelease.

– Jag har nyligen förstått att det är ett stort problem att mensskydd saknas när de behövs för skolungdomar. Redlocker bidrar med en lösning på en viktig framtidsfråga. Därför är jag stolt över att Ica Brottbyhallen tar ansvar för att hjälpa till med att uppmärksamma en utmaning som har potential att göra livet enklare för minst halva jordens befolkning, säger handlaren Viktor Rönn.

Ica-butiken kommer att sponsra en skola i Stockholms län med tillgång till fria mensskydd via en tävling som heter “Spin the wheel”.
Där kommer åtta skolor att medverka och skrivas upp på ett lyckohjul – hjulet kommer sedan att snurras för att ta fram en vinnande skola i livesändning från Ica-butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

KOMMER DU IHÅG?

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil