Änglamarkspriset 2021 – nomineringar igång

Änglamarkspriset 2021 – nomineringar igång
Nu tar KF emot nomineringar till Änglamarkspriset 2021. Foto: Pressbild Coop
Änglamarkspriset delas ut av KF årligen, sedan 2002, till initiativ och insatser kring svensk miljö och ekologi. Nu är årets nomineringar igång.

Änglamarkspriset delas ut av KF årligen, sedan 2002, till initiativ och insatser kring svensk miljö och ekologi. Nu är årets nomineringar igång.

Änglamarkspriset delas årligen ut till personer, organisationer eller initiativ som har gjort särskilt värdefulla insatser inom svensk miljö och ekologi.
Priset riktar sig till unga som bidrar till en mer hållbar framtid och bakom priset står Kooperativa förbundet, KF, och Danielsson, Alfredson och Taube.

Änglamarkspriset har delats ut varje år sedan år 2002 för att uppmuntra och lyfta fram goda initiativ inom svensk miljö och ekologi.
Årets pris, Änglamarkspriset 2021, fokuserar på ungas initiativ och premierar personer eller organisationer som står för värdefulla insatser inom miljö och ekologi. Det kan vara en produkt, idé eller tjänst – i mindre eller större skala.

– Många unga är aktiva inom hållbarhetsfrågor. Ensamma, eller tillsammans med andra, arbetar de för en bättre miljö och en ljusare framtid. De förtjänar all uppmärksamhet, uppmuntran och stöd, så att de kan fortsätta sitt arbete, säger Coops Charlotta Szczepanowski.

Fakta/Kriterier för Änglamarkspriset 2021
Den/de nominerade ska vara mellan 20 och 30 år.
Den/de jobbar med projekt som bidrar till en mer hållbar värld med fokus på miljö och ekologi, i Sverige eller svenska projekt utomlands.
Nomineringen ska ha skickats in senast den 30 juni 2021.

Fakta/Så väljs vinnaren ut
Ett urval av nomineringarna väljs ut av en nomineringskommitté. Juryn väljer därefter ut tre finalister. Vinnaren av dessa tre finalister röstas fram i september. Omröstningen i kombination med juryns val, viktas 50/50.
Juryn består av representanter från Coop och KF, familjerna Taube, Alfredsson och Danielsson samt en extern representant. Prisutdelning sker i oktober. Juryns beslut och resultat av omröstning går ej att överklaga.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil