Postnord satsar på paketskåp

Postnord tar efter Instabox och gör en egen satsning på paketboxar för dygnet-runt-service. | Foto: Postnord
Även Postnord satsar nu på paketskåp där kunderna kan hämta sina paket dygnet runt och inleder med 100 paketskåp i Stockholm som försök inom kort.

Postnord ska börja med paketskåp där kunderna kan hämta sina försändelser dygnet runt och går därmed i exempelvis Instabox fotspår.
Det handlar under en försöksperiod om 100 paketskåp i Stockholm för Postnord som sedan vill utöka satsningen till fler svenska städer.

– Det är en leveranslösning som underlättar för mottagarna och det känns fantastiskt att kunna möta den växande e-handeln med ett smidigt leveransalternativ som har efterfrågats av våra mottagare, säger Helena Sjöberg, affärsutvecklare på Postnord, i en kommentar.
– Blir försöket i Stockholm lyckat, hoppas vi att det kan vara ett bra leveransalternativ för fler delar av Sverige, såväl i tätort som landsbygd.

Det blir efter sommaren som paketskåpen lanseras i Stockholm.
Skåpen har 13 luckor i olika storlekar och kunden kan välja paketskåp som leveransalternativ i e-handeln för att sedan aviseras via sms och i Postnords app när försändelsen är levererad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil