Premiär för Snabbgross Club i två nya städer

Foto Pressbild
Nu har Axfood öppnar sin Snabbgross Club i Sundsvall och Jönköping. De två städerna får därmed butik fyra och fem i det utvidgade butikskonceptet.

Nu har Axfoods restauranggrossist öppnat den fjärde och femte butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club. 
De två Snabbgrossbutikerna i Jönköping och Sundsvall har gjorts om till det nya konceptet där även privatpersoner kan handla direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross har idag 29 butiker runt om i landet, och med konverteringen och uppgraderingen av butikerna i Sundsvall och Jönköping är nu fem av butikerna medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker. 
De övriga finns i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje och Skövde.

Eva Pettersson, vd för Snabbgross | Foto Pressbild

– Det känns väldigt roligt att satsa vidare i Jönköping och Sundsvall. Att nu även privatkunder kan ta del av vårt unika restaurangsortiment, till bra priser och med ett nytt sätt att handla, ger oss ytterligare möjligheter att växa framåt, samtidigt som konsumenterna i Jönköping och Sundsvall får nya butiker att handla i. Det skapar också möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil