Premiär för Snabbgross Club i två nya städer

Foto Pressbild
Nu har Axfood öppnar sin Snabbgross Club i Sundsvall och Jönköping. De två städerna får därmed butik fyra och fem i det utvidgade butikskonceptet.

Nu har Axfoods restauranggrossist öppnat den fjärde och femte butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club. 
De två Snabbgrossbutikerna i Jönköping och Sundsvall har gjorts om till det nya konceptet där även privatpersoner kan handla direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross har idag 29 butiker runt om i landet, och med konverteringen och uppgraderingen av butikerna i Sundsvall och Jönköping är nu fem av butikerna medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker. 
De övriga finns i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje och Skövde.

Eva Pettersson, vd för Snabbgross | Foto Pressbild

– Det känns väldigt roligt att satsa vidare i Jönköping och Sundsvall. Att nu även privatkunder kan ta del av vårt unika restaurangsortiment, till bra priser och med ett nytt sätt att handla, ger oss ytterligare möjligheter att växa framåt, samtidigt som konsumenterna i Jönköping och Sundsvall får nya butiker att handla i. Det skapar också möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil