Nu tar Patrik över – tronskifte på Gekås

Nu tar Patrik över – tronskifte på Gekås
Foto: Mostphotos
Boris Lennerhov har nu gjort sin sista dag som vd för Gekås i Ullared men blir styrelseordförande. Patrik Levin har tagit över vd-stolen i företaget.

Boris Lennerhov har nu gjort sin sista dag som vd för Gekås i Ullared men blir styrelseordförande. Patrik Levin har tagit över vd-stolen i företaget.

Han har 20 år som vd för Gekås i Ullared bakom sig – även om det blev något år mer än han hade tänkt.
Boris Lennerhov gjorde under tisdagen sin sista arbetsdag som vd för företaget.

Boris Lennerhov slutade egentligen redan 2017 då Jan Wallberg rekryterades som hans efterträdare men sedan hastigt lämnade företaget.
Nu har dock Lennerhov avgått ”på riktigt” och från och med nu är Patrik Levin, tidigare hos Coop, ny vd för den omtalade handelsjätten.

Boris Lennerhov lämnar dock inte företaget helt eftersom han övergår till en post som ordförande i bolagsstyrelsen.
– Det känns helt okej, det var en bra tid för det tycker jag. Samtidigt är jag ju kvar som styrelseordförande i bolaget så jag lämnar inte helt och hållet. Det är spännande med en ny efterträdare som ska ta stafettpinnen vidare, sammanfattar Lennerhov läget för expressen.se.

Första åtgärderna gäller rimligen att ta tag i verkligheten på andra sidan corona.
Detta efter ett år då Gekås tappat en dryg miljard i omsättning i jämförelse med 2019 års 5,6 miljarder kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil