Mathem vill satsa stort

Nätmatsleverantören Mathem har tecknat ett avtal med Logistic Contractor. Det handlar om att bygga ett nytt lager på 32 000 kvadratmeter i Larsboda i södra Stockholm.

I Larsboda i södra Stockholm vill Mathem ha sitt nya lager som ska byggas av Logistic Contractor.
Tanken är att Mathem sedan ska hyra de 32 000 kvadratmeter det handlar om.

Det blir, efter nödvändiga kommunala beslut, en byggnad i två våningar med plats för 1 000 människor att kunna arbeta och med ett fristående parkeringshus på 9 000 kvadratmeter.
Dessutom får projektet när det är klart vad som troligen är Stockholms största installation av solceller.

– Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete med Mathem, där vi kan bidra med vår kunskap om hållbara, automatiserade logistikanläggningar, säger Patrik Lööv-Wallin, affärsutvecklare på Logistic Contractor.

– Under de senaste åren har vi byggt åt flera av de stora e-handelsföretagen och vet vad som krävs av anläggningen för att verksamheten ska bli effektiv nog för att möta kundernas högt ställda krav.

Den tidtabell parterna nu hoppas på är att ha en färdig anläggning mot slutet av 2021 och att Mathem sedan kan ta den i full drift under första delen av 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil