Falcon lanserar flaskpost

Falcon lanserar flaskpost
Falcon lanserar flaskpost och låter dig skicka en nästan alkoholfri öl till någon du gillar. Foto: Pressbild Carlsberg Sverige

Nu gör Falcon en lansering av årets julöl där man kan skicka en nästan alkoholfri öl gratis till någon man gillar under perioden 4-20 november.

Falcon har tagit den danska traditionen J-dagen till Sverige som en marknadsföring av sin julöl. I Danmark har dagen firats som den dag då den första julölen körs ut till krogarna.

Det har man tagit till Falkenberg där man kör ut julölen från Falcon till restauranger och gör det med häst och vagn.

Som alla andra har man fått coronaanpassat detta och väljer att ställa in den fysiska aktiviteten för att istället ge alla möjligheten att via falcon.se skicka en 0,5-procentig julöl till någon person tillsammans med en hälsning.

– Vår julöl kommer självklart fortfarande att finnas på krogarna i Falkenberg och runt om i landet, men hästarna får stanna hem i år, säger Louise Eckerbom hos Falcon.

I år inför Falcon istället alltså ett nytt sätt att fira J-dagen – att skicka en öl tillsammans med en personlig hälsning till någon.

– Vi har tagit fram unika flaskposter som man kan skicka till någon, säger Louise Eckerbom.

– Det är fortfarande många som inte haft möjligheten att träffa släkt och vänner på länge. Vi tycker flaskpost är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning till dem man håller kär i tider av social distansering, säger Louise Eckerbom.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil