Norrmejerier vill inspirera gott

Här är de fyra inspiratörer som ska hjälpa Norrmejerier att inspirera norrlänningarna. | Foto: Pressbild
Norrmejerier vill inspirera norrlänningar att göra gott på flera sätt – och tar nu hjälp i det av fyra lokala inspiratörer som brinner för Norrland.

Som ett led i arbetet med att göra gott för Norrland fortsätter nu Norrmejerier att lyfta fram norrlänningar i rampljuset.
Denna gång tar man hjälp av lokala inspiratörer för att inspirera människor att genom matlagning göra gott för sina närmaste – och för Norrland i stort.

Under de senaste åren har Norrmejerier i olika sammanhang lyft fram personer som på något sätt gör något gott för Norrland.
Tidigare i år lyftes bland annat lokala konstnärer som alla fick tolka sin relation till Norrland.
I höstens satsning ”Gör något gott. För Norrland” vill Norrmejerier inspirera norrlänningar att genom matlagning göra något gott för familj, vänner eller bekanta.

Dels för de man fysiskt kan träffa, men kanske än viktigare för de man inte fysiskt kan träffa över en middag eller fika.
Detta görs i samarbete med fyra lokala inspiratörer som alla brinner lite extra för Norrland.

– Som ett lokalt livsmedelsföretag har vi ett stort ansvar för den lokala livsmedelsförsörjningen och för att hålla vår landsände levande. Därför vill vi inspirera våra konsumenter att göra något gott för nära och kära, och samtidigt göra gott för Norrland i stort, säger Norrmejeriers Johannes Eriksson.

För att inspirera så många som möjligt låter nu Norrmejerier fyra norrländska inspiratörer, som dagligen fångar och delar det vackra Norrland med andra, få ta plats.
Det är Anna Wiklund från Lögdeå, Emmeli Lindström från Höga Kusten, Emilia Nilsson från Silsjönäs, samt Frida Lundgren från Tvärålund som alla tagit sig an uppgiften att i sina kanaler förmedla budskapet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil