Premiär för två nya Snabbgross Club

Snabbgross Club Västerås Johan Olsson Luleå Jonas Karlsson | Foto Pressbild
Den 29 februari slår Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp portarna för två nya butiker i det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, denna gång i Luleå och Västerås. Detta innebär att nu totalt nio butiker i Sverige erbjuder unika restaurangvaror och stora förpackningar till låga priser för både företags- och privatkunder.

Det nya butikskonceptet har redan lockat stor uppmärksamhet och positiva reaktioner där det har etablerats tidigare. Genom att erbjuda medlemmar tillgång till stora förpackningar till förmånliga priser har Snabbgross Club blivit populärt bland konsumenter. Med över 75 000 registrerade medlemmar hoppas man nu kunna attrahera ännu fler kunder i Luleå och Västerås.

För att handla i butiken krävs ett medlemskap som kostar 299 kronor per år för privatkunder, men nya kunder erbjuds en tre månaders gratis provperiod. För restaurang- och företagskunder fungerar butiken som en vanlig Snabbgrossbutik.

Snabbgross Club riktar sig till matälskare och familjer som vill handla stora förpackningar till förmånliga priser. Invigningsdagarna den 29 februari till 3 mars bjuder på smakprover och extra erbjudanden för alla kunder, nya som gamla.

Butiken i Luleå har en yta på 1 400 kvm och kommer att ha generösa öppettider för att kunna möta kundernas behov.

Butikschefen, Jonas Karlsson, ser fram emot att välkomna både privat- och företagskunder till den nya butiken och betonar att den kunniga personalen kommer att finnas till hands för att hjälpa till och möta kundernas önskemål.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil