Prisas som Årets Direkten 2023

Foto Pressbild
Under helgens Direktenträff i Eriksbergshallen i Göteborg tilldelades Direkten Entré i Trelleborg det eftertraktade priset Årets Direkten. Med sina generösa öppettider och enastående service har butiken cementerat sin position som en av de mest framstående servicebutikerna på Söderslätt.

Direkten Entré, med Erik Lundström som ansvarig, har gjort sig känd för sin skickliga och engagerade personal som erbjuder kunderna en service i världsklass. Butiken är även det självklara valet för lokalbefolkningen när det kommer till fika. Endast under Kanelbullens dag säljer man tusentals bullar när människor från när och fjärran strömmar till butiken. Utöver detta erbjuder butiken ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och en utmärkt hantering av paketleveranser, vilket resulterar i dagliga leveranser till nöjda kunder.

– Vi är otroligt stolta över att ha Direkten Entré i vår kedja, uttalar sig Svante Törnqvist, vd på Direkten. Butikens engagemang för service, sortiment och paketleveranser är imponerande, och att de har blivit stadens fikamästare är en fantastisk prestation! Jag kan inget annat än att lyfta på hatten och gratulera.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil