Mycket nytt från Picadeli

Det doftar av asiatiska smaker hos Picadeli. Inför vårens lansering har salladsjätten komponerat en bowl till salladsbarerna –med smakrika räkor, sojabönor och risonipasta med norialger.

Om 2019 var pokébowlens år, tillhör 2020 picabowlen, tror Picadeli.
När man lanserar sina nyheter för våren 2020 dyker nämligen en egenkomponerad bowl upp på listan – Picabowl, en sallad med asiatiska smaker och nyttiga råvaror.

Bland ingredienserna som trivs i Picabowlen finns en krispig asiatisk räksallad, som tillagas med ingefära, chili och morot. En smakrik nykomling i sortimentet.
Var och en komponerar sin egen Picabowl i salladsbaren, så för Picadeli har det handlat om att ta fram smaker som gifter sig.

– Alla gillar olika smaker, konstaterar Gunilla Kjellmer, produktutvecklare hos Picadeli, som även gärna tipsar om nya rödbeta- och sesamdressingen.
Nyheterna lanseras under vecka 16, i matvarubutiker runtom i landet.
I Sverige säljer Picadeli årligen 29 miljoner sallader, och finns i drygt 1200 matvarubutiker.

Några av vårens lanseringar från Picadeli
Krispig asiatisk räksallad
Toppning med torkad persika, puffad bovete och puffade kikärtor
Risonipasta Nori
Gul vaxböna i vinägrett
Bulgursallad med ramslök
Grillad ost
Persikovinägrett
Kycklingköttbullar

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil