Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Skanna och betala i mobilen

Hemköp kommer med en app vid namn Smartshopper. Första testen genomförs på Torsplan i vår. | Foto : MostPhotos
Hemköp startar nu ett pilotprojekt för en smidig shopping via en app. I Hemköp Smartshopper får kunden hjälp att navigera, hitta och betala i mobilen.

Hemköp beskriver appen Hemköp Smartshopper som ett sätt att ge kunden hjälp av navigera och hitta varor som sedan skannas och betalas direkt i mobilen.
Som första svenska matkedja genomför man nu ett pilotprojekt med det upplägget.
 
I appen finns även inköpslista, produktinformation, personliga erbjudanden och recept. Testet genomförs i Hemköp Torsplan i Stockholm under våren.
­– Vi försöker hela tiden finna nya innovativa digitala lösningar i syfte att hjälpa och förenkla för våra kunder och därmed skapa den bästa shoppingupplevelsen anpassad efter varje enskild kunds behov, säger Malin Wiklander, chef digital innovation på Axfood.

Appen Hemköp Smartshopper laddas ned utan kostnad. Väl i butiken loggar kunden in och får då tillgång till en karta över butiken, appen hjälper kunden navigera fram till var varorna finns på den inlagda inköpslistan. Varorna skannas och betalas, swish eller kortbetalning är valbara.

– Vi kommer att testa detta i vår butik Hemköp Torsplan i Stockholm under en begränsad tid. Utifrån de lärdomar vi får är ambitionen att rulla ut tjänsten till fler butiker, säger  Hemköps marknadschef Ted Bergström.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.