Restaurangmat ny tjänst hos Mat.se

Restaurangmat ny tjänst hos Mat.se
Glada miner när kombon Mat.se och restaurangmat presenterades. Foto: Pressbild Mat.se
Nu ska stockholmarna få den möjlighet till restaurangmat hem i kasse göteborgarna kunnat njuta av i ett år. Det ser Mat.se till i ett nytt koncept.

Nu ska stockholmarna få den möjlighet till restaurangmat hem i kasse göteborgarna kunnat njuta av i ett år. Det ser Mat.se till i ett nytt koncept.

Bröd, kaffe och färdiglagad restaurangmat i matkassen – det kan Mat.se:s kunder i Göteborg få hem i sina matkassar sedan november 2020.
Tjänsten heter Restaurangmat, där kunder lägger till färdiglagade ready-to-heat-rätter i sina matkassar från restauranger.
Från och med denna vecka erbjuder Mat.se motsvarande tjänst i Stockholm.

Den här veckan startar tjänsten även i Stockholm, där rätter i måltidskategorierna amerikanskt, italienskt, bengalisk streetfood, vegetariskt och husmansklassiker erbjuds.
Rätterna tillagas initialt av kockar från restaurangerna Urban deli, Shanti, Deli di Luca och Fred’s food truck.

– Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla bra mat på nätet med hjälp av nya måltidslösningar. Vi är därför glada att kunna erbjuda stockholmarna rätter från våra fyra första restaurangpartners i Stockholm, säger Ludvig Anderberg som är verksamhetschef hos Mat.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil