Restaurangmat ny tjänst hos Mat.se

Restaurangmat ny tjänst hos Mat.se
Glada miner när kombon Mat.se och restaurangmat presenterades. Foto: Pressbild Mat.se
Nu ska stockholmarna få den möjlighet till restaurangmat hem i kasse göteborgarna kunnat njuta av i ett år. Det ser Mat.se till i ett nytt koncept.

Nu ska stockholmarna få den möjlighet till restaurangmat hem i kasse göteborgarna kunnat njuta av i ett år. Det ser Mat.se till i ett nytt koncept.

Bröd, kaffe och färdiglagad restaurangmat i matkassen – det kan Mat.se:s kunder i Göteborg få hem i sina matkassar sedan november 2020.
Tjänsten heter Restaurangmat, där kunder lägger till färdiglagade ready-to-heat-rätter i sina matkassar från restauranger.
Från och med denna vecka erbjuder Mat.se motsvarande tjänst i Stockholm.

Den här veckan startar tjänsten även i Stockholm, där rätter i måltidskategorierna amerikanskt, italienskt, bengalisk streetfood, vegetariskt och husmansklassiker erbjuds.
Rätterna tillagas initialt av kockar från restaurangerna Urban deli, Shanti, Deli di Luca och Fred’s food truck.

– Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla bra mat på nätet med hjälp av nya måltidslösningar. Vi är därför glada att kunna erbjuda stockholmarna rätter från våra fyra första restaurangpartners i Stockholm, säger Ludvig Anderberg som är verksamhetschef hos Mat.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil