Ny livsmedelsbutik ersätter Ica i Hagfors

Ny livsmedelsbutik ersätter Ica i Hagfors
Mattias Bülow. Foto: Real Value Management
Ica stänger i slutet av september men en annan av de stora kedjorna öppnar butik i samma lokal strax därpå, meddelar nu fastighetsägaren.

Ica stänger i slutet av september men en annan av de stora kedjorna öppnar butik i samma lokal strax därpå, meddelar nu fastighetsägaren.

Ica har bestämt sig för att slå igen sin butik i centrala Hagfors i Värmland.
Stängningen ska ske i slutet av september, har fastighetsägaren Venandi fastigheter meddelat.

Nu berättar man att kontrakt är skrivet för en ny butik i samma lokal och att det handlar om en butik ur ”en av de tre stora kedjorna”.
– Vi får inte får säga vem det är, men det är absolut en av de tre stora kedjorna, säger Mattias Bülow, förvaltare på Venandi fastigheter, till vf.se.

Enligt honom är det klart vilken koncern det handlar om men inte vilket butiksvarumärke det gäller.
– Det är en intern fråga för dem att hantera, men så vitt jag förstår så pågår en diskussion inom koncernen om vilket varumärke som ska sitta där, säger Mattias Bülow.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil