Ny livsmedelsbutik ersätter Ica i Hagfors

Ny livsmedelsbutik ersätter Ica i Hagfors
Mattias Bülow. Foto: Real Value Management
Ica stänger i slutet av september men en annan av de stora kedjorna öppnar butik i samma lokal strax därpå, meddelar nu fastighetsägaren.

Ica stänger i slutet av september men en annan av de stora kedjorna öppnar butik i samma lokal strax därpå, meddelar nu fastighetsägaren.

Ica har bestämt sig för att slå igen sin butik i centrala Hagfors i Värmland.
Stängningen ska ske i slutet av september, har fastighetsägaren Venandi fastigheter meddelat.

Nu berättar man att kontrakt är skrivet för en ny butik i samma lokal och att det handlar om en butik ur ”en av de tre stora kedjorna”.
– Vi får inte får säga vem det är, men det är absolut en av de tre stora kedjorna, säger Mattias Bülow, förvaltare på Venandi fastigheter, till vf.se.

Enligt honom är det klart vilken koncern det handlar om men inte vilket butiksvarumärke det gäller.
– Det är en intern fråga för dem att hantera, men så vitt jag förstår så pågår en diskussion inom koncernen om vilket varumärke som ska sitta där, säger Mattias Bülow.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil