Populärt samarbete till tio nya orter

Populärt samarbete till tio nya orter
Så här kommer det att se ut på fler platser runtom i Sverige när Blomsterlandet och Freetrailer bygger vidare. Foto: Pressbild
Blomsterlandets samarbete med Freetrailer växer när man nu placerar ut ytterligare 20 släp för gratis utlåning på tio nya orter i Sverige.

Blomsterlandets samarbete med Freetrailer växer när man nu placerar ut ytterligare 20 släp för gratis utlåning på tio nya orter i Sverige.

Blomsterlandet är en svensk växtkedja med över 60 butiker runtom i landet.
I ett pilotprojekt med start under 2019 tog tre av dess butiker in delningsföretaget Freetrailers tjänst som innebär gratis utlåning av släpvagnar.

Tjänsten mottogs högt över förväntan och växtkedjans sex släpvagnar har redan lånats ut över 1700 gånger.
Nu utökar Blomsterlandet sitt samarbete med Freetrailer genom att ta in ytterligare 20 släp på tio nya orter.

– Vi är väldigt glada över att Blomsterlandet varit så nöjda att de nu väljer att utöka vårt samarbete. Med det uppdaterade Freelock-systemet alla släpvagnar är utrustade med är det även säkrare att hyra släpen eftersom du helt eliminerar behovet av fysisk kontakt då du kan lösa det helt själv via din telefon, säger Freetrailers Johan Wijkander.

– Att kunna erbjuda sina kunder och allmänheten en så vardagsunderlättande gratistjänst är bevisligen uppskattat eftersom alla människor då och då är i behov av att transportera prylar. Därför är vi glada över att vi nu kan möta den stigande efterfrågan och utöka vårt samarbete, säger Christian Gustafsson hos Blomsterlandet.

De tio nya orter där man nu erbjuder samarbetet är Haninge, Enköping, Värnamo, Norrtälje, Stockholm Ella Täby, Uppsala, Södertälje, Nacka, Eskilstuna och Bromma.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil